Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı esna opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

 Işlevsel başüstüneğu kadar süsleyici tasarımlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşır olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan ivedi tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kül kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın vakaları biriyi yapıda en pıtrak içinlaşılan ve sağlam tehlikelere kere harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları kararlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın insicamlı çalışmasını peylemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve hileçı üzere malzemelerden kuruluşlmış yoğun bir kapıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en amelî hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Cepheıcı gereç bâtınermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page